Hoe vraag ik het SKG-IKOB keurmerk aan?

In 5 stappen met SKG-IKOB naar het SKG-IKOB keurmerk!

1 Een afspraak met SKG-IKOB

SKG-IKOB informeert u van tevoren uitgebreid over de mogelijkheden rond het verkrijgen van een SKG-IKOB certificaat. Dan weet u precies wat u te wachten staat qua inspanning en qua investering. Maak een afspraak.

2 Controle op de SKG-IKOB Kwaliteitseisen

Zijn er voor uw product of proces SKG-IKOB Kwaliteitseisen beschikbaar, dan kunt u een aanvraag voor certificering indienen bij SKG-IKOB. Zijn er nog geen kwaliteitseisen voor uw product of proces beschikbaar, neemt u dan contact met ons op. SKG-IKOB staat altijd open voor nieuwe ontwikkelingen waarmee zij de industrie kan bedienen.

Snel naar de SKG-Kwaliteitseisen van:

  3 Toelatingsonderzoek

  Na ontvangst van uw aanvraag doet SKG-IKOB onder andere een toelatingsonderzoek om na te gaan of uw producten en uw interne kwaliteitsbewakingssysteem voldoen aan de certificeringseisen.

  4 Uitreiking certificaat

  Als aan alle eisen is voldaan, ontvangt u van SKG-IKOB het aangevraagde SKG-IKOB certificaat. Dit wordt gepubliceerd op de website van de SKG-IKOB.

  5 Blijvende kwaliteitsbewaking

  Bij certificering speelt het aanhouden van uw productkwaliteit en interne kwaliteitsbewakingssysteem een belangrijke rol. Daarom komt SKG-IKOB diverse keren per jaar (on-)aangekondigd langs in uw bedrijf of vraagt zij producten op die worden beoordeeld in het onafhankelijk laboratorium van SKG-IKOB. Zo bewaakt SKG-IKOB de kwaliteit van uw product. Maak een afspraak.

  SKG-IKOB CERTIFICATIE

  T 088-2440100
  info@skgikob.nl

  Bezoekadres
  Poppenbouwing 56
  4191 NZ Geldermalsen

  Postadres
  Postbus 202
  4190 CE Geldermalsen

  Volg ons op Twitter
  Volg ons op LinkedIn


  Partners