Hoe vraag ik het NL-BSB keurmerk aan?

In 5 stappen met SKG-IKOB naar het NL-BSB keurmerk!

1 Maak een afspraak met SKG-IKOB

SKG-IKOB informeert u van tevoren uitgebreid over de mogelijkheden rond het verkrijgen van een NL-BSB-certificaat. Dan weet u precies wat u te wachten staat qua inspanning en qua investering. Maak een afspraak.

2 Controle op de beoordelingsrichtlijn(en)

Is er voor uw product of proces een beoordelingsrichtlijn (BRL), dan kunt u een aanvraag voor certificering indienen bij SKG-IKOB. Is er nog geen BRL voor uw product of proces beschikbaar, neemt u dan contact met ons op. Onder begeleiding van een College van Deskundigen waarin alle relevante marktpartijen vertegenwoordigd zijn, kan SKG-IKOB een nieuwe Beoordelingsrichtlijn opstellen.

Bekijk de actuele beoordelingsrichtlijnen

3 Toelatingsonderzoek

Na ontvangst van uw aanvraag doet SKG-IKOB onder andere een toelatingsonderzoek om na te gaan of uw producten/diensten en uw interne kwaliteitsbewakingssysteem voldoen aan de certificeringseisen.

4 Uitreiking certificaat

Als aan alle eisen is voldaan, ontvangt u van SKG-IKOB het aangevraagde NL-BSB certificaat. Dit wordt gepubliceerd op de website van SKG-IKOB.

5 Blijvende kwaliteitsbewaking

Bij certificering speelt het aanhouden van productkwaliteit en uw interne kwaliteitsbewakingssysteem een hoofdrol. Daarom komt SKG-IKOB diverse keren per jaar (on-)aangekondigd langs in uw bedrijf. Tijdens de controlebezoeken worden soms productmonsters meegenomen voor onderzoek in het onafhankelijke laboratorium van SKG-IKOB. Zo wordt de kwaliteit van uw product bewaakt. Maak een afspraak.

SKG-IKOB CERTIFICATIE

T 088-2440100
info@skgikob.nl

Bezoekadres
Poppenbouwing 56
4191 NZ Geldermalsen

Postadres
Postbus 202
4190 CE Geldermalsen

Volg ons op Twitter
Volg ons op LinkedIn

Partners