ART-keurmerk

SKG-IKOB test tweewielersloten conform ART keuringsvoorschrift MBT-04. De meeste verzekeringsmaatschappijen verlangen bij het afsluiten van een diefstalverzekering een ART MBT-04 goedgekeurd slot. De stichting ART zet zich in om diefstal van tweewielers te voorkomen door meer en betere preventie. In deze stichting zijn de volgende partijen vertegenwoordigd: ANWB, BOVAG, RAI en verzekeraars.

SKG-IKOB test daarnaast mechanische beveiligingsmiddelen van voertuigen conform het keuringsvoorschrift MP03 van de VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit). Dit zijn bijvoorbeeld caravan- en aanhangersloten, wielklemmen, versnellingsbaksloten, maar ook buitenboordmotoren en (zee)container sloten.

SKG-IKOB heeft de activiteiten van TASS International (voormalig TNO) overgenomen vanwege de lange historie en internationaal gerespecteerde positie op het gebied van inbraakwerendheid en antidiefstaltesten en certificering van producten voor de bouwsector. Beide bedrijven werken gedurende de overgangsperiode intensief samen om de overgang voor klanten zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Website Stichting Art: www.stichtingart.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Charles Wallert

 

 

 

 

SKG-IKOB CERTIFICATIE

T 088-2440100
info@skgikob.nl

Bezoekadres
Poppenbouwing 56
4191 NZ Geldermalsen

Postadres
Postbus 202
4190 CE Geldermalsen

Volg ons op Twitter
Volg ons op LinkedIn

Partners