BRL 9334 - deel 01: Uw Weg naar Hoogwaardig Straatwerk Certificering

SKG-IKOB is er trots op een leidende certificeringsinstantie te zijn, toegewijd aan het leveren van topkwaliteit diensten in de certificering van straatwerk volgens de KOMO-beoordelingsrichtlijn BRL 9334.

Als hoofdaannemer wil je je onderscheiden door het leveren van uitstekend straatwerk. Het tonen van de kwaliteit en het professionalisme van je werk is cruciaal, en dit is waar de BRL 9334 certificering tot zijn recht komt.

Wat houdt de BRL 9334 Certificering in?

Het BRL 9334-certificaat is ontworpen om de kwaliteit van straatwerk in de ruimste zin te verbeteren. Met dit certificaat toont u aan dat uw bedrijf met goed opgeleide vakmensen werkt en dat de kwaliteit van uw werk gewaarborgd is.

Aan de hand van deze richtlijn kunnen bestratingsbedrijven zich laten certificeren, wat hen helpt zich te onderscheiden van concurrenten die niet gecertificeerd zijn.

Voor het verkrijgen van het KOMO-procescertificaat voor straatwerk moet een bedrijf voldoen aan de eisen van de BRL 9334 beoordelingsrichtlijn. Dit betekent dat het bedrijf kwalitatief goed straatwerk levert, uitgevoerd door bekwame vaklieden, en aandacht besteedt aan de arbeidsomstandigheden van de medewerkers.


Beoordelingsrichtlijn voor het KOMO®-Procescertificaat voor Straatwerk (Hoofdaannemersdeel)

Download PDF