Persbericht - SKG-IKOB reikt allereerste BRL 1317 certificaat uit aan ISOEnergy

Op 5 juni jl. reikte René Hagenouw van SKG-IKOB Certificatie het allereerste SKG-IKOB procescertificaat voor de BRL 1317 uit aan Elmer van Gurp van ISOEnergy. De BRL 1317 betreft het thermisch (na-)isoleren van elementen voor in- en uitwendige scheidingsconstructies met (in-situ) materialen.

Het procescertificaat is bedoeld om de kwaliteit van het vakmanschap te borgen. Met dit certificaat toont het bedrijf aan dat er gegarandeerd volgens de richtlijnen wordt gewerkt om hellende daken, wanden en plafonds te isoleren. Het isolatiemateriaal, Knauf Supafil Timberframe, wordt ingespoten via een vastgesteld boorpatroon in de constructie. Het is geschikt voor renovatie- en nieuwbouwprojecten. Alle kleine hoeken en gaten worden hiermee opgevuld, waardoor warmteverlies via thermische lekken voorkomen wordt.

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Bastiaan Benz, SKG-IKOB Certificatie, tel. 06–22391360 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Foto: René Hagenouw, projectleider SKG-IKOB (rechts) reikt het certificaat uit aan Elmer van Gurp (links) van mede eigenaar ISOEnergy.