Masterclasses Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen met BRL 5019 / KIK / BRIS

Binnenkort gaan de proefprojecten voor de Wet Kwaliteitsborging van start en vanuit de overheid wordt aangegeven dat de invoeringsdatum van de wet per 1-1-2021 zeer reëel is.

Om u te helpen bij het voorbereiden van uw rol in het nieuwe stelsel van kwaliteitsborging organiseren SKG-IKOB Certificatie en SKW Certificatie in samenwerking met KIK en BRIS masterclasses over de Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen op:

Maandag 25 november 2019 te Beilen - VOLGEBOEKT
Donderdag 28 november 2019 te Utrecht
Donderdag 12 december 2019 te Geldermalsen
Woensdag 29 januari 2020 te Geldermalsen

De aanvang is steeds 18.00 uur tot 21.00 uur
De masterclasses zijn specifiek voor organisaties die daadwerkelijk iets met de brl 5019 KIK, BRIS willen. Als kwaliteitsborger dan wel voor borging van eigen werk. Kortom die al meer van de WKB weten en willen weten hoe hun positie in het stelsel willen implementeren.

In de masterclasses gaan we in op:

hoe de WKB en de erkenning van uw organisatie werkt met de BRL 5019,
implementatietijd van de BRL 5019, hoe verkrijg ik het voorlopig certificaat?
hoe KIK/KIKcampus werkt (risicomodel en ondersteuning via de campus) en
de toets en registratiemogelijkheden die BRIS biedt in dit kader.
de kosten van de WKB voor uw organisatie

Kosten Masterclasses

De kosten voor het volgen van de masterclasses bedragen € 50,19 excl BTW per persoon. Certificaathouders BRL5019/BRL5006 hoeven geen bijdrage te betalen.

Inschrijven en meer informatie

Inschrijven voor de masterclasses kan via het inschrijvingsformulier. Wenst u meer informatie, stuur dan een mail aan SKG-IKOB certificatie onder vermelding van informatie masterclasses. E-mail kan gestuurd worden aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan wel aan mevrouw S. De Hoogen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..