Certificatie van hekwerken en poorten - Speciaal aanbod voor leden van NHI

Met een SKG-IKOB komo certificaat op BRL 4108 of BRL 4109 kan de klant snel en eenvoudig overtuigd worden van de kwaliteit van het eindproduct. Bovendien zullen interne faalkosten dalen door periodiek toezicht op uw productie en/of montage door SKG-IKOB. 

Deskundige keurmeesters wijzen u op de mogelijkheden voor kwaliteitsverbeteringen in de productie, de montage en in het beheersingsproces.

Certificatie van de productie

Gedurende het certificatieproces op BRL 4108 worden bij de fabrikant de producten beoordeeld op belangrijke aspecten zoals gebruiksveiligheid, corrosiebestendigheid en beschikbaarheid van correcte montage en fundatievoorschriften. Bovendien wordt vastgesteld of het productieproces beheerst is en of er op adequate wijze met kwaliteitsborging wordt omgegaan.

Voor leden van de branchevereniging NHI, die in 2016 het certificaat behalen, heeft SKG-IKOB een speciaal aanbod en wordt het certificatieonderzoek aangeboden tegen de volgende tarieven:

  • Certificatie van een handbediende poort of hekwerksysteem: € 995,00
  • Certificatie van een elektrisch bediende poort excl. uitvoeren ITT: € 995,00
  • Certificatie van een elektrisch bediende poort incl. uitvoeren ITT: € 1515,00

Certificatie van de montage

Gedurende het proces van heien van palen, het storten van de fundering en het plaatsen van het hekwerk of de poort kijkt onze keurmeester mee of de montage plaatsvindt volgens de montagevoorschriften en de eisen uit BRL 4109.

Voor leden van de NHI, die in 2016 het certificaat behalen, heeft SKG-IKOB een speciaal aanbod en wordt het certificatieonderzoek aangeboden tegen het volgende tarief:

  • Certificatie van de montage van hekwerksystemen of poorten: € 995,00

Een SKG-IKOB komo certificaat zorgt ervoor dat bedrijven zich kunnen onderscheiden en dat kwaliteit aantoonbaar wordt gemaakt. Dit geeft de klant vertrouwen in de keuze voor u als leverancier van hekwerken en poorten.

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Neemt u dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..