BRL 6000-25 (CO-certificering) voor installatiebedrijven

De ingangsdatum van de Gasketelwet is vastgesteld op 1 april 2023. Vanaf deze cruciale datum mogen alleen nog gecertificeerde installatiebedrijven met vakbekwame monteurs werkzaamheden aan gasverbrandingstoestellen uitvoeren. Zorg dat u voorbereid bent op de toekomst met een certificering via SKG-IKOB; uw betrouwbare partner in certificering.

Bent u klaar voor de toekomst? Ontdek hier meer over de CO-certificering en zet vandaag nog de eerste stap naar een veiligere en compliant toekomst.

Voor wie is de BRL 6000-25?

De Beoordelingsrichtlijn (BRL) 6000-25 vormt de basis voor de CO-certificering. Deze richtlijn is van toepassing voor installatiebedrijven die werkzaamheden uitvoeren aan verbrandingstoestellen met een vermogen tot 100 kW. Het behalen van deze certificering toont aan dat u veilig werkt en uw vak verstaat, waarbij u de veiligheid van uw klanten waarborgt.

  • Installatiebedrijven die werken met verbrandingstoestellen tot 100 kW
  • Bedrijven die streven naar een hoger niveau van veiligheid en professionaliteit
  • Monteurs die hun vakbekwaamheid willen aantonen en uitbreiden

In deze sectie wordt duidelijk gemaakt voor wie de BRL 6000-25 bedoeld is. Het benadrukt de voordelen van het behalen van de certificering, niet alleen in termen van naleving van de wet, maar ook in het waarborgen van de veiligheid en het demonstreren van professionaliteit en expertise in het veld.

Certificeren via SKG-IKOB Certificatie

SKG-IKOB Certificatie is door de overheid (TloKB) aangewezen als instelling om te certificeren op BRL 6000-25. Dit betekent dat er meer capaciteit beschikbaar is gekomen voor de installatie-sector om de certificering op tijd te regelen.

In deze sectie benadrukken we de autoriteit en betrouwbaarheid van SKG-IKOB als een door de overheid aangewezen certificeringsentiteit. We onderstrepen het voordeel van de toegenomen capaciteit in de installatiesector, wat een vlotte en tijdige certificering mogelijk maakt.

De voordelen van CO-certificering via SKG-IKOB

Het kiezen voor CO-certificering via SKG-IKOB brengt verschillende voordelen met zich mee. Hieronder belichten we enkele van de belangrijkste voordelen:

  • Nu nog voldoende capaciteit om uw onderneming snel te certificeren. Profiteer van de huidige capaciteit om uw bedrijf snel en efficiënt te certificeren, zonder onnodige vertragingen.
  • Hands-on aanpak. We begeleiden u tijdens het gehele traject van certificering en denken graag met u mee om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.
  • Concurrerende en all-in tarieven. Bij ons geen verrassingen achteraf; we bieden transparante tarieven die inclusief alle kosten zijn, zodat u precies weet waar u aan toe bent.
  • Meer dan 50 jaar ervaring in certificering. Onze auditoren hebben bewezen deskundigheid op het gebied van (CV-)installatietechniek, gesteund door meer dan een halve eeuw ervaring in de sector.

In deze sectie benadrukken we de unieke voordelen van het kiezen voor SKG-IKOB voor uw CO-certificering, van onze hands-on aanpak tot onze ervaring in de sector.

Neem de stap naar veiligheid met CO-certificering

Zorg dat u uw werk veilig kunt blijven uitvoeren met een CO-certificering. Het is niet alleen een bewijs van uw vakmanschap, maar het waarborgt ook de veiligheid van uw klanten.

Vraag vandaag nog een offerte of adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken en te zorgen dat u klaar bent voor de toekomst. SKG-IKOB staat voor u klaar om u te begeleiden in dit belangrijke proces.

Contactformulier

Vul hier uw naam in

Vul hier je bedrijf in

Vul hier je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Vul hier uw bericht in in

Ga eerst akkoordVeelgestelde Vragen over CO-certificering

Wat houdt CO vakmanschap in?

CO vakmanschap verwijst naar de expertise en de vaardigheden die nodig zijn om veilig en efficiënt met gasapparaten te werken, waarbij wordt voldaan aan de huidige normen en wetten, inclusief de Gasketelwet.

Hoe kan ik een CO certificaat halen?

Om een CO certificaat te behalen, moet je een specifieke opleiding volgen bij een erkende instelling en slagen voor het eindexamen. U kunt deze opleiding o.a. volgen bij Techniek Nederland.
Heb je de opleiding afgerond dan kun je contact met ons opnemen om het certificeringsproces te starten.

Wat zijn de vereisten voor CO certificering voor mijn bedrijf?

Om CO certificering voor je bedrijf te verkrijgen, is het essentieel om te voldoen aan de BRL 6000-25 normen, die de vereisten stellen voor bedrijven die met gasapparaten werken. SKG-IKOB kan je in elke fase van het certificeringsproces bijstaan, zodat je bedrijf aan alle noodzakelijke criteria voldoet.