Werkwijze SKG-IKOB in veranderde tijden

Het coronavirus is een grote uitdaging voor ons allemaal. Niet alleen binnen uw en ons bedrijf, maar wereldwijd. Ondanks alle belemmeringen werkt SKG-IKOB door, wij volgen de richtlijnen van de autoriteiten strikt. Graag informeren wij u over onze werkwijze in deze veranderde tijden.

De recent bekendgemaakte nieuwe maatregelen door de overheid roepen mogelijk vragen en bezorgdheid op. Gaan onze werkzaamheden door en hoe verlopen contacten met medewerkers van SKG-IKOB?

Met inachtneming van de veiligheid en gezondheid van ons allemaal doen wij er alles aan om de continuïteit van uw certificering en/of onderzoek te waarborgen. Het laboratorium van SKG-IKOB is open en de beproevingen gaan onder voorwaarden door. De audits, keuringen en bedrijfsbezoeken gaan gewoon door, indien gewenst en mogelijk op afstand. Inspecties en keuringen op (bouw)locaties worden eveneens gecontinueerd, tenzij het locaties betreft waar het niet geoorloofd is.

Geen handen schudden

Alle medewerkers van SKG-IKOB handelen preventief en beperken sociaal contact. Wij schudden geen handen en houden bij alle werkzaamheden ruime afstand (minimaal 1,5 meter). Dat betekent onder andere dat we uitgevoerde controles niet (op de tablet) laten tekenen. Het eventueel bijwonen van beproevingen in het laboratorium is nu niet mogelijk. Houdt u bij het afleveren van goederen zoals de te testen producten, aan de instructies van onze medewerkers. Zo dragen we er samen aan bij de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Meld ons als u dichtgaat

Bent u klant bij ons en gaat uw bedrijf voorlopig dicht en/of schort u de productie op? Fijn als u dit aan ons meldt. U denkt er in deze tijden mogelijk niet aan om ons dit door te geven. Het kan gevolgen hebben voor de geldigheid van uw certificaten.

Bel of mail als u vragen heeft

Heeft u vragen over lopende werkzaamheden, nieuwe of lopende projecten, of heeft u andere vragen? Neemt u dan contact met ons op. Om de voortgang erin te houden doet SKG-IKOB er alles aan om u optimaal van dienst te zijn bij het plannen en uitvoeren van de werkzaamheden. U kunt ons op werkdagen telefonisch of per mail bereiken op de u bekende nummers en adressen. Wij zitten voor u klaar!

Als er nieuwe ontwikkelingen zijn die onze dienstverlening beïnvloeden, dan delen wij ze direct. SKG-IKOB houdt het nieuws nauwgezet in de gaten. Veilig en gezond bouwen begint bij ons!

Meer informatie over het coronavirus vindt u op de website van de rijksoverheid.