SKW Certificatie wordt SKG-IKOB Certificatie

In 2023 verdwijnt de merknaam SKW Certificatie volledig en gaat het merk verder onder de naam SKG-IKOB Certificatie. Al in 2013 zijn IKOB-BKB en SKG gefuseerd en sindsdien is SKW Certificatie al onderdeel van SKG-IKOB Certificatie, maar altijd als losse merknaam.

Met haar oorsprong in de corporatie sector is SKW Certificatie al sinds 1999 een begrip in de markt. Ondanks dat de merknaam zal verdwijnen, zal er binnen de organisatie geen verandering plaatsvinden. Behalve een nieuw logo en een andere naam, blijven onder andere de contactpersonen, het adres in Geldermalsen en de werkwijze voor SKW Certificatie klanten ongewijzigd. De komende tijd wordt er wel alvast geleidelijk gecommuniceerd vanuit de naam SKG-IKOB Certificatie. Uiterlijk 1 juli 2023 is de merknaam SKW Certificatie volledig verdwenen. Alle certificaathouders hebben dan een nieuw certificaat gekregen onder de naam SKG-IKOB Certificatie.

Binnen SKG-IKOB werken er ruim 60 collega’s op de diverse vakgebieden binnen de bouw- en vastgoedsector elke dag gepassioneerd aan kwaliteit. Bent u nieuwsgierig naar wat SKG-IKOB allemaal doet, neem dan een kijkje op deze website www.skgikob.nl.

Mochten er vragen zijn over de overgang? Neem dan contact op met uw coördinator of onze certificaatmanager Jeffrey Bogaard via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..