Persbericht: SKG-IKOB breidt dienstenpakket uit met opleidingen

SKG-IKOB Certificatie dé Nederlandse certificatie-instelling voor de bouw- en vastgoedsector, breidt vanaf november 2017 haar dienstenpakket uit met het aanbieden van opleidingen voor deze sector. 

SKG-IKOB speelt hiermee in op diverse opleidingsvragen vanuit de bouw- en vastgoedsector waar grote behoefte is aan branche specifieke opleidingen, zeker nu de bouw weer aantrekt.

Het opleidingsaanbod is zeer gevarieerd. Zo zijn er cursussen op het gebied van management en ondernemen en diverse technische cursussen voor zowel midden als hoger kader als voor vak personeel. Naast de branche gerelateerde opleidingen biedt SKG-IKOB ook persoonlijke ontwikkelings- en maatwerktrajecten. Bekijk het opleidingsaanbod op www.skgikobopleidingen.nl.

Om het opleidingsaanbod zo aantrekkelijk en uitgebreid mogelijk te maken voor de hele bouw- en vastgoedsector, heeft het Kennis Centrum Gevelbouw de uitvoerende taken met betrekking tot de opleidingen overgedragen aan SKG-IKOB. Het Kennis Centrum Gevelbouw is vanaf 2001 dé aangewezen partij binnen de Gevelbranche voor technische vraagstukken, advisering en cursusontwikkeling. Ook in de toekomst blijft het Kennis Centrum Gevelbouw verantwoordelijk voor de ontwikkeling en kwaliteit van opleidingen in de Gevelbranche, maar de uitvoering hiervan komt bij SKG-IKOB te liggen.

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Angeline Steensma, Projectcoördinator Opleidingen bij SKG-IKOB Certificatie, tel. 088-2440100 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..