Persbericht: Gezamenlijke huisvesting voor SKG-IKOB Certificatie

SKG-IKOB Certificatie, ontstaan uit een fusie tussen certificeringsbedrijven SKG en IKOB-BKB, bezegelt de samenwerking door het gezamenlijk betrekken van een bedrijfspand.

Begin mei was de eerste werkdag op de nieuwe locatie op bedrijventerrein Hoge Weide III in Geldermalsen. Dat was ook het moment dat de nieuwe huisstijl van SKG-IKOB gelanceerd werd.

SKG was gevestigd in Wageningen en IKOB-BKB in Houten. Met de nieuwe locatie zijn de bedrijven erin geslaagd een plek halverwege, tussen de oorspronkelijke vestigingen te vinden, die bovendien centraal in Nederland aan de A15 ligt. Het pand uit 1997 is de afgelopen maanden op onze wensen en behoeften aangepast. Naast een kantorendeel bestaat het pand uit een groot laboratorium waarin tests en (duur)proeven worden uitgevoerd. Samen één bedrijf en samen in één pand betekent ook samen één huisstijl. Vanaf heden prijkt dan ook het nieuwe logo van SKG-IKOB Certificatie op briefpapier, certificaten en alle overige uitingen.

Het nieuwe adres van SKG-IKOB Certificatie is Poppenbouwing 56, 4191 NZ Geldermalsen. SKG-IKOB Certificatie levert het totale certificeringspakket voor de bouw in één efficiënt traject, zowel KOMO-certificering als Bouwen aan MVO, ISO 9001-, VCA- en milieucertificering (ISO 14001).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer drs. ing. B. Benz op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de heer ir. O. van Panhuys op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 088 – 244 01 00