Bouwplaatskeuringen vluchtdeuren

De expertise van SKG-IKOB wordt steeds vaker ingezet voor het beoordelen van de montage van gevelelementen op de bouwplaats. Deze verschuiving is niet vreemd omdat een aanzienlijk deel van de kwaliteit op de bouwplaats bepaald wordt. Door op het juiste moment een bouwplaatskeuring uit te laten voeren, worden montagefouten tijdig gesignaleerd. 

Dit biedt de mogelijkheid om gedurende het montageproces aanpassingen te doen. Hiermee wordt herhaling van montagefouten in een vroeg stadium voorkomen.

Naast technische aspecten zoals de luchtdichtheid, waterdichtheid en de oppervlaktebehandeling is het functioneren van het hang- en sluitwerk een toenemend aandachtspunt. Met name na montage van vluchtdeuren is het van belang dat de deur te openen is bij de daarvoor voorgeschreven krachten. SKG-IKOB beschikt over testapparatuur om dit op locatie te beoordelen. Hiermee wordt de opdrachtgever overtuigd van de kwaliteit van de geleverde dienst en leveren wij samen met u een bijdrage aan de vluchtveiligheid van gebouwen.

Wist u bovendien dat een groot deel van ons aanbod aan beproevingen op locatie uitgevoerd kan worden?

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Neemt u dan contact op met Willem de Bruin, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.