Beproevingen op hekwerken en poorten - Veiligheid bij elektrische aandrijving EN 12455

In het kader van CE-markering op garagedeuren en poorten volgens EN 13241 kan het noodzakelijk zijn om de prestaties van het product te laten bepalen. Voor enkele eigenschappen mag de fabrikant dit zelf, voor het merendeel dienen deze initiële type testen (ITT) door een Notified Body uitgevoerd te worden.

SKG-IKOB beschikt over de deskundigheid en apparatuur om de beproevingen op het gebied van gebruiksveiligheid volgens EN 12445 op uw locatie uit te kunnen voeren met als doel om vast te kunnen stellen dat aan de eisen overeenkomstig EN 12453 wordt voldaan.

Als onafhankelijke, door Europa aangewezen, Notified Body is SKG-IKOB uw deskundige partner voor het uitvoeren van initiële type testen (ITT) op EN 13241. De resultaten van deze testen kunnen gebruikt worden bij het opstellen van de CE-markering en de bijbehorende prestatieverklaring (DoP).

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Neemt u dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..