Onderzoek laten verrichten

Onderzoek door SKG-IKOB

SKG-IKOB heeft veel kennis in huis. Daarom is SKG -IKOB uw ideale partner als het gaat om het verrichten van onderzoek bij productontwikkeling, bouwplaatsinspecties en arbitragezaken. Deskundig én objectief.

Met onze meetwagen en mobiele testmiddelen kunnen wij ook beproevingen op de locatie van uw keuze uitvoeren!


Productontwikkeling

Schakelt u SKG-IKOB in bij het testen van uw prototype, dan weet u al in een vroeg stadium waar de eventuele zwakke plekken zitten. Hiermee gunt u uzelf de mogelijkheid het product waar nodig te verbeteren en zodoende de duurzaamheid ervan aanmerkelijk te verbeteren.

Meer weten over productontwikkeling met SKG-IKOB? Neemt u dan contact met ons op.


Bouwplaatsinspecties

Soms ontstaat er twijfel over bouwproducten of constructies als de bouw al een feit is. Ook dan kan SKG-IKOB een inspectie voor u uitvoeren. Daarbij toetst SKG-IKOB de situatie aan relevante beoordelingsrichtlijnen en normen. Gemeentes, bouwbedrijven en architecten doen daarom met regelmaat een beroep op het onafhankelijke oordeel van SKG-IKOB om deze twijfel weg te nemen.

Meer weten over bouwplaatsinspecties of wilt u een afspraak maken voor een inspectie? Neemt u dan contact met ons op.


Arbitragezaken

Het kan voorkomen dat er een dispuut ontstaat rond klachten over bouwproducten als metalen- en kunststofgevelelementen, hang- en sluitwerk, glas of lijm. De eigenaar, aannemer, fabrikant, adviseur, architect, advocaat, arbitrage-instelling of de rechtbank kan SKG-IKOB dan verzoeken om een objectieve en deskundige inspectie uit te voeren.

Bij arbitragezaken toetsen wij de situatie aan relevante beoordelingsrichtlijnen en normen. SKG-IKOB beoordeelt in een zo vroeg mogelijk stadium of een vervolgonderzoek nodig is (bijvoorbeeld een gespecialiseerde beproeving of berekening). Nadat de oorzaak van de klacht is geanalyseerd, denken wij graag met u mee over de technische randvoorwaarden voor de herstelwijze.

Meer weten over arbitrage door SKG-IKOB? Neemt u dan contact met ons op.

SKG-IKOB CERTIFICATIE

T 088-2440100
info@skgikob.nl

Bezoekadres
Poppenbouwing 56
4191 NZ Geldermalsen

Postadres
Postbus 202
4190 CE Geldermalsen

Volg ons op Twitter
Volg ons op LinkedIn

Partners