SKG-IKOB geaccrediteerd voor certificering kunststof profielen

13.07.2016

SKG-IKOB Certificatie mag vanaf heden onder accreditatie productcertificaten afgeven voor kunststof profielen. De Raad voor Accreditatie heeft aan SKG-IKOB de accreditatie verleend voor certificering op BRL 0702 voor kunststof profielen voor de productie van ramen en deuren. Daarmee kunnen producenten en extrusiebedrijven eenvoudig aantonen dat de profielen geschikt zijn voor de productie van kwalitatief hoogwaardige kunststof ramen en deuren.

Binnen de kunststof gevelelementenindustrie is SKG-IKOB vanaf haar oprichting in 1977 een belangrijke certificatie-instelling op het gebied van de productie en de montage van kunststof gevelelementen. Door de uitbreiding van de scope van certificatie met kunststof profielen bedient SKG-IKOB de gehele kunststof gevelelementen industrie en levert daarmee een bijdrage aan integrale kwaliteitsborging.

In de zomer van 2015 reikte SKG-IKOB haar eerste productcertificaat uit aan GEALAN Fenster-Systeme GmbH. Hierna is het onderzoek voor het behalen van de accreditatie gestart. De Raad voor Accreditatie heeft haar grondige onderzoek onlangs met positief resultaat afgesloten.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met: ir. Harm van Dartel op 088 – 244 01 00 of via h.vandartel@skgikob.nl

Download persbericht / foto kunststof profielenSKG-IKOB CERTIFICATIE

T 088-2440100
info@skgikob.nl

Bezoekadres
Poppenbouwing 56
4191 NZ Geldermalsen

Postadres
Postbus 202
4190 CE Geldermalsen

Volg ons op Twitter
Volg ons op LinkedInPartners