Eerste vakexamens voor minerale wol afgenomen door SKG-IKOB

27.09.2016

Op 23 september zijn de eerste vakexamens voor het verwerken van minerale wol als spouwmuurisolatie afgenomen. De examinerende SKG-IKOB Certificatie kreeg hiervoor de medewerkers van Isolatiebedrijf Pluimers op bezoek in Geldermalsen. De examens maken onderdeel uit van de eisen van de KOMO-certificatie voor het aanbrengen van de minerale wol. De opleiding die voorafging aan de examens is verzorgd door Knauf Insulation.

 

De examens zijn bedoeld om de kwaliteit van het vakmanschap te borgen. Sinds enkele jaren bestaan er al opleidingen en examens voor het verwerken van PUR-schuim onder vloeren. Vanwege het succes is dit nu ook uitgebreid naar het aanbrengen van minerale wol in spouwmuren.

Vaklieden die geslaagd zijn ontvangen een pasje. Op de werklocatie kunnen zij daarmee eenvoudig aantonen dat zij over de juiste kennis beschikken en gekwalificeerd zijn. Tijdens de controlekeuringen van het SKG-IKOB KOMO-procescertificaat op de bouw wordt dit gecontroleerd.

 

SKG-IKOB maakt kwaliteit in de bouw herkenbaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Remco Kruit van SKG-IKOB via r.kruit@skgikob.nl of via 088-2440100. Meer informatie over SKG-IKOB is te vinden op www.skgikob.nl.  


SKG-IKOB CERTIFICATIE

T 088-2440100
info@skgikob.nl

Bezoekadres
Poppenbouwing 56
4191 NZ Geldermalsen

Postadres
Postbus 202
4190 CE Geldermalsen

Volg ons op Twitter
Volg ons op LinkedIn


SKG-IKOB is gesloten op donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 14 mei.

Partners